Praktijkovername Tandartspraktijk P. van den Udenhout – Tandartsenpraktijk Verweij – ‘s-Hertogenbosch

Praktijkovername Tandartspraktijk P. van den Udenhout

Praktijkovername Tandartspraktijk P. van den Udenhout

Graag informeren wij u over veranderingen in de praktijkvoering van Tandartspraktijk P. van den Udenhout. Per 15 januari 2020 zullen Peter en Ligia van den Udenhout-Huisman hun praktijk overdragen aan tandarts Koen Verweij. De praktijk zal voortgezet worden onder de naam ‘Tandartsenpraktijk Verweij’.

Op deze datum zal de praktijk alleen van naam en eigenaar veranderen. Peter en Ligia van den Udenhout-Huisman zullen beiden twee dagen per week werkzaam blijven. Daarnaast zal Jolene Williams, reeds meer dan twaalf jaar als tandarts werkzaam in de praktijk, haar vaste dagen blijven werken. Ook alle vaste assistentes, Nannette, Leonie, Lianne, Sandra en Riny, zullen voor u een vertrouwd gezicht in de praktijk blijven.

Koen Verweij is geboren in Bergen op Zoom en heeft in 2015 zijn studie tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Begin 2017 begon hij de Brabantse gezelligheid te missen en zodoende kwam hij in ’s-Hertogenbosch terecht. Sinds oktober 2019 werkt zijn vriendin, Lisanne van de Ven, als tandarts in de praktijk. Zij is geboren in Leiden en heeft ook in 2015 haar studie tandheelkunde in Amsterdam afgerond.

Al vele jaren staat bij Tandartspraktijk P. van den Udenhout het belang van de patiënt bovenaan. Uiteraard zal dit na deze praktijkoverdacht zo blijven. Net als de rest van het team, geloven Koen en Lisanne immers in de persoonsgerichte mondzorg die al jaren in de praktijk geleverd wordt.

Wij zullen er met het gehele team alles aan doen om u nog vele jaren van goede, persoonlijke tandheelkundige zorg te voorzien.

Graag tot ziens bij Tandartsenpraktijk Verweij