Informatie m.b.t. sluiting reguliere mondzorg i.v.m. Corona-virus – Tandartsenpraktijk Verweij – ‘s-Hertogenbosch

Informatie m.b.t. sluiting reguliere mondzorg i.v.m. Corona-virus

Informatie m.b.t. sluiting reguliere mondzorg i.v.m. Corona-virus

UPDATE 03-04-2020:
Vermoedelijk gaat, op advies van beroepsgroep KNMT, onderstaande periode verlengd worden tot en met dinsdag 28 april 2020. Vooralsnog zullen afspraken tot en met 10 april 2020 in ieder geval niet doorgaan. Wij blijven wel bereikbaar voor vragen en/of spoed-klachten.

 

BERICHT 15-03-2020:
Beste patiƫnten,

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus, zorgen ervoor dat wij, op advies van beroepsgroep KNMT, hebben besloten om in ieder geval tot en met 3 april de reguliere mondzorg op te schorten. Per direct zullen wij in de praktijk uitsluitend spoed-klachten behandelen bij niet-coronapatienten.

Als u tussen maandag 16 maart en vrijdag 3 april een afspraak gepland heeft staan bij ons in de praktijk, zal deze niet doorgaan. Gedurende reguliere werktijden (08:30 – 17:00 uur) zullen wij telefonisch bereikbaar zijn om te overleggen over het behandelen van spoedklachten. Buiten de reguliere werktijden kunt u zoals gebruikelijk contact opnemen met de spoedgevallendienst.

Mocht u een afspraak gepland hebben staan, dan nemen wij contact met u op voor een nieuwe afspraak wanneer de praktijk weer regulier geopend is.

Bedankt voor uw begrip,
Tandartsenpraktijk Verweij

 

 

 

Publicatiedatum: 15-03-2020


« Terug naar het overzicht